Oman elämän löytöretkeilijä -kurssit

”Siinä sivussa saattaa löytää vahingossa vähän suuntaa elämälle

Oman elämän löytöretkeilijä kurssi on tarkoitettu sinulle 17–29-vuotias nuori, joka etsit suuntaa omaan elämään ja kaipaat erilaista tekemistä arkeesi. Seikkailemme niin kaupunki- kuin luontoympäristössä oppien itsestä, toisista, voimavaroista ja vahvuuksista. Seikkailut erilaisissa ympäristöissä sekä uusien asioiden kohtaaminen ja tekeminen antavat sinulle vinkkejä siitä, mikä on merkityksellistä sinulle. Kokemusten ja oivallusten kautta saattaa avautua näkökulmia siitä, mihin suuntaan haluat oman elämän kompassia asettaa. Turvallinen, hyväksyvä ja mukava ryhmä tuo tähän seikkailuun oman suolansa! Luonto, toiminnallisuus sekä liikunta leppoisassa hengessä luovat pohjan toiminnalle.

Kurssin kesto 10 päivää (5h/päivä) + n. 3 vuorokauden mittainen leiri. Ryhmä koko n. 7 hlö. Kurssille osallistuminen on sinulle täysin maksutonta. Tarvittaessa saat lainaan varusteita ja vaatteita retkille ja leirille. Päivän aikana tarjoamme aamupalan sekä retkillä useimmiten myös jotain pientä purtavaa.

Kurssille voit hakea joko täyttämällä nettisivuiltamme löytyvän hakulomakkeen tai ottamalla yhteyttä Luontopolun työntekijöihin Niinaan (050 560 4710 tai niina.rautiainen[ät]etappi.info) tai Taruun (040 766 8459 tai taru.jarvinen[ät]etappi.info) Ryhmään ei ole erityisiä pääsyvaatimuksia. Oma motivaatio sekä kiinnostus lähteä työskentelyyn mukaan riittää. Voit tulla ryhmään ilman virallisia sopimuksia. Aiempaa retkeilykokemusta ei kurssille osallistumiseen tarvita.

 

Tulevia Oman elämän löytöretkeilijä -kursseja:

22.8.–27.9.2018 (10 päivää + 4 vrk vaellusleiri)

Kurssilla seikkaillaan luontoympristössä oppien itsestä, voimavaroista, vahvuuksista, retkeilystä sekä luontoon ja ohjaamiseen liittyvistä ammatialoista. Kurssilla opitaan myös vaelluksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Kurssiin kuuluu vaellusreissu, jonka aikana opitaan myös hyvinvointia edistäviä taitoja.

30.1.–12.3.2019 Voimavara (10 päivää + 3 vrk leiri)

Kaipaatko tekemistä arkeesi ja pysähtymistä voimavarojen äärelle? Tietoa,vertaistukea ja pohdiskelevia keskusteluja mielenterveyden, arjessa jaksamisen sekä elämänilon tueksi.

Ilmoittaudu tästä

 



Tulostettavat Oman elämän löytöretkeilijä -esitteet:

Oman elämän löytöretkeilijä -esite

 

Maanantaisin klo 9–11 16–29-vuotiaille työttömille nuorille suunnattuja avoimia, maksuttomia aamupaloja.

Lue lisää!

Tapahtumat

Ryhmät

KEVÄT 2019

Oman elämän löytöretkeilijä

30.1.–12.3.2019 Voimavara
10 päivää + 3 vrk leiri


Haku auki! Vapaita paikkoja voi kysyä myös hakuaikojen ulkopuolella.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Niinaan.

Projektipäällikkö

Niina Rautiainen
050 560 4710
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
kuva niina rautiainen

Yksilöohjaaja

Taru Järvinen
040 766 8459
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
kuva taru vulli

Yhteistyötahot

opetusministerion logo
tampereen kaupungin logo
STEA
elinkeino-, liikenne-, ja ympäristökeskus logo
ELLI logo 2016