Palvelut

autopajaiconleirivalinepajaiconmediapajaiconpyorapajaiconpuupajaiconsiivouspajaicon

Edelleensijoitus: tilaisuus testata työntekijän sopivuutta yritykseesi

Edelleensijoitus tarkoittaa palkkatuetun työntekijän siirtoa joksikin aikaa toisen työnantajan tai käyttäjäyrityksen palvelukseen. Työjakson pituus voi olla päiviä tai kuukausia, aika sovitaan ennen siirtoa. Tarvittaessa jaksoa voidaan helposti jatkaa.

Tampereen seudun työllistämisyhdistys Etappi ry on edelleensijoittanut työntekijöitään vuodesta 2009 alkaen. Kokemukset ovat olleen hyvin myönteisiä. Moni Etapin työntekijä on päässyt edelleensijoittamisen kautta näyttämään osaamisensa ja sopivuutensa käyttäjäyritykselle.

Yrittäjälle edelleensijoitettu työntekijä on helppoa, edullista ja riskitöntä työvoimaa. Vastuut ja velvollisuudet säilyvät alkuperäisellä työnantajalla.

Etapilla edelleensijoituksista vastaa yrityskoordinaattori Antti-Jussi Halme.
 
”Ihmiset eivät vielä tiedä tästä kunnolla, mutta kaikki kokemukset ovat olleet positiivia, palautteineen kaikkineen. Tämä on niin helppoa käyttäjäyritykselle, kaksi A4:sta ja nimet alle", Halme kertoo.

Pekka Sahamies Sportia-Pekasta on ottanut työntekijöitä yritykseensä sekä Etapin Mediapajalta että Pyöräpajalta. Ensimmäisen kerran Sahamies työllisti Etapilta noin seitsemän vuotta sitten. Hän oli kuullut Etapin Pyöräpajasta ja kävi tiedustelemassa, olisiko Etapilla tarjota hänelle pyöränkorjaustaitoista kiireapulaista. Oli.

Vuonna 2011 Sahamies alkoi etsiä tietoteknisesti taitavaa työntekijää avoimilta työmarkkinoilta ja kävi samoihin aikoihin taas Etapissa kysymässä uutta verta pyöränkorjauspuolelle liikkeeseensä. Kävi ilmi, että Etapissa oli tarjolla myös tietoteknistä osaamista.

Nyt Sportia-Pekan graafisesta suunnittelusta ja sähköisestä viestinnästä vastaa Veli-Ville Korhonen, joka edelleensijoittui yritykseen Etapin Mediapajalta vuoden 2011maaliskuussa.

etappilogowidth180
Tampereen seudun Työllistämisyhdistys Etappi ry
Sarvijaakonkatu 28 ja 30
33540 Tampere

p. 010 231 23 60
Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min
Hinta sis. alv 24%

Etappi avoinna
ma–pe klo 8.00–15.00

 facebook 20pxtwitter-bird 20pxRSS 20px

Yhteistyökumppanit

trevaakuna2016       STEA      okmlogo2016      te palvelut2016