Luontopolun retkiryhmässä on tilaa!

Luontopolun retkiryhmä "Tampereen pettuletut"

Luontopolkua eteenpäin -hankkeessa järjestetään keväällä 2017 kolmen erähenkisen vapaaehtoistyöntekijän voimin retkikerho Pirkanmaalaisille työttömille nuorille. Retkikerho kokoontuu kerran viikossa (pääasiassa torstaisin klo 12-18) luontoretkien merkeissä. Ryhmän koko on noin 10 henkeä.

Ryhmään osallistuminen on vapaaehtoista, jonka vuoksi osallistuminen ei edellytä sopimuksia. Uusia maisemia, mukavaa yhdesssä tekemisen meininkiä luonnossa ja ehkäpä jotain pientä purtavaakin :). Ryhmään osallistuminen on maksutonta (sisältää retket, ohjelman, pienet eväät sekä matkat). Ääh, ei mulla oo varusteitakaan, joten en voi osallistua..Ei hätää!: Luontopolulla on retkeilyvarusteita mm. reppuja, kenkiä, vaatteita jne., joita voit lainata retkiryhmän reissuille.

Jos kiinnostuit retkiryhmästä, niin ilmoittaudu Niinalle puh. 050-6504710 tai niina.rautiainen[@]etappi.info

”Ainakin itelle antaa voimia, jos välillä pääsee ottaan happee ja etäisyyttä maailmanmenosta. Luonto toimii jostain syystä parhaiten. Vielä paremmin jos ympärillä on ihmisiä, joiden kanssa voi höpötellä ja olla turvallisesti läsnä. Jos edes kerran viikossa vois olla pyrkimättä mihinkään. Toimisko tää sulle? Luonnossa tulee rauhallinen olo. En tiedä, johtuuko se perus elementtien harmonisesta suhteesta, vai jostain metsämaahisten lumoista , mutta joku turva siellä aina odottaa. Päätettiin sitten alkaa vähän katteleen jos jostain löytyis porukka, joka haluis lähtee tyyliin kerran viikossa luontoon haukkaamaan raitista ilmaa meidän kanssa, ja luomaan jotain uutta. Kuin tilauksesta, Etapilta saatiin mahdollisuus tähän.

Ryhmän kanssa ideoidaan tätä projektia yhdessä eli mitä me halutaan tehdä. Onks se sit patikkaa, sienestämistä, mytologioiden tutkimista vai hippaa. Kaikki on mahdollista. Mikään ei sitä paitsi maksa mitään, niin ei siihenkään voi vedota. Toivottavasti nähdään!” T: Juha, Waltsu ja Jenni

Ryhmät

VOIMARYHMÄ 2018

Tulossa myöhemmin

 


Vapaita paikkoja voi kysyä myös hakuaikojen ulkopuolella.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Niinaan.

Projektipäällikkö

Taru Järvinen
050 560 4710
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
taru

Ohjaaja

Jere Harjula
040 766 8459
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
jerekesa1

Yhteistyötahot

opetusministerion logo
tampereen kaupungin logo
STEA
elinkeino-, liikenne-, ja ympäristökeskus logo
ELLI logo 2016